BellaCura

BellaCura nagels wimpers en huid verzorging

Welkom bij BellaCura

In onze praktijk streven we naar de best mogelijke, persoonlijke verzorging van nagels wimpers en huid.

BellaCura salon

Uw handen en nagels zijn uw visitekaartje. Het is daarom verstandig, om ze regelmatig te laten verzorgen bij een goede nagelstyliste. Onze klanten komen uit  Den Bosch en omstreken zoals Berlicum Vinkel Nuland Empel Vlijmen Vught en uit Rosmalen waar we gevestigd zijn.

Wij bieden u een volledige verzorging van uw handen, voeten, ogen en huid. Een nagelbehandelingen of nagelverlenging, eyelash (wimper verlenging) of een heerlijke nagel/hand manicure en gezicht verjonging behoord ook tot de mogelijkheden die BellaCura u kan bieden.

Nagelbehandelingen
In onze nagelsalon worden u verschillende oplossingen voor prachtige nagels aangeboden. Zo kunt u bijvoorbeeld bij ons terecht voor acryl nagels, fiber nagels en gel nagels. 

Wimperextensions
Ogen zijn het belangrijkste deel van uw lichaam daarom is het heel belangrijk dat er met top kwaliteit producten gewerkt wordt. Producten die we gebruiken zijn o.a Neisha wimpers en de Jetset glue topkwaliteit lijm uit Londen. 
Het plaatsen van de verlenging moet op een verantwoorde manier worden uitgevoerd, wij zijn daarom een gecertificeerd bedrijf waarbij topprestatie boven aanstaat.

Huidverzorging
Wij bieden een groot assortiment aan van een 100% mineralen make-up met een daarbij behorende huidverzorging zoals dag en nacht creme', boosters, serums,e.d. voor meer info bezoek onze webshop www.bellapierre-shop.nl

Manicure
Ontspanning en verzorging van de handen door middel van een paraffinebad en herstellen van nagelriemen.

Teennagels
Bij het dragen van open schoenen is het belangrijk dat uw teennagels verzorgt 
zijn daarom gebruiken wij gellak voor een langdurige verzorging zodat u zorgeloos de zomer in kan gaan.

Kwaliteit
Omdat wij kwaliteit erg belangrijk vinden, werken we alleen met verzorgingsproducten van topkwaliteit. Ook nemen onze gecertificeerde nagelstylistes uitgebreid de tijd voor uw behandeling.

Neem gerust contact met ons op als u of iemand in uw omgeving advies nodig heeft. 

We helpen u graag!  Tot ziens in BellaCura  Anouschka van den Eng

 

 BellaCura  Oudebaan 89a 5244JA Rosmalen  06-54337770